Det siger kunderne

Du har hjulpet mig til en lys fremtid

Igennem mit forløb hos Mona har jeg virkelig fået øjnene op for, at jeg selv kan finde vejen ud af stress og styre mit eget liv. Monas tilgang igennem '7 gode vaner' har fået mig til at indse, hvordan jeg selv er herre over mit eget liv, mit humør, min tilstand og min måde at se verden på. Jeg vil sige at mit forløb hos Mona har ændret mit liv, både på arbejdet og i privaten. 

Før var mit liv fuld af bekymringer, stress, uro og selvdestruktion. Det er nu byttet ud med glæde, nærvær, motivation og anerkendelse.

Mona har hjulpet mig til at se lyst på fremtiden samtidig med at jeg levet i nuet. 

Tusind tak for den måde du er på og den måde du fik 'tingene til at ske' op i mit hoved :-) 

Du får mine varmeste anbefalinger. 

Jeanette, projekt- og udviklingskoordinator 

Dybt taknemmelig 

Jeg startede hos Mona i en tid, hvor jeg havde presset mig selv ud over det maksimale i flere år! Jeg var i gang med at udvikle mig personlig i en positiv retning, men havde brug for en, der tog mig i hånden, som tog mig alvorlig og som havde prøvet stress på egen krop.

På en meget kompetent og tryg måde ledte Mona mig de sidste skridt mod en dejlig hverdag, hvor jeg nu ved, hvem jeg er og tør stå ved det!

Jeg kender nu mine værdier, og ved, at de skifter gennem livet. Det betyder at jeg ikke flygter fra mit gamle jeg men ved, at godt må give slip på gamle regler! Livet er bare skønt nu, jeg bliver mere og mere frigjort,- væk fra det, som gjorde mig syg!

Tak for at du så mig, Mona, jeg er dig dybt taknemmelig.

Malene, grafiker

Mona er enorm god at snakke med og særdeles nærværende‚Äč

Jeg tog kontakt til Mona på anbefaling af min læge. Jeg havde gennem længere til haft problemer med koncentrationen og at sove, jeg havde hjertebanken og tankemylder, ondt i brystet. Energiforladt uden at være træt!

Jeg valgte at gå ind i samtalerne med åben sind, selv om det var grænseoverskridende for mig.

Jeg har gennem samtalerne med Mona fået markant større indsigt i min mentale tilstand. Det har været en øjenåbner, og jeg har lært, at jeg med det rigtige mindset selv kan træffe de valg, der påvirker mit velvære til det positive! Yderligere er jeg blevet mere åben omkring mine udfordringer, og er nu begyndt at åbne op overfor venner og familie - det er en kæmpe lettelse!!

Mona er meget behagelig at være sammen med. Fra første gang jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig virkelig velkommen! Mona er enorm god at snakke med og særdeles nærværende. Det gjorde det overraskende nemt for mig at åbne op!

Monas humør og ligefremhed løfter en og man går derfra positiv og optimistisk - selv om man kom uden energi og presset.

Mona, jeg anbefaler dig til alle jeg møder på min vej, der trænger til et nyt liv!!!

Mikael, fuldmægtig

Jeg er blevet meget klogere - Mona er den perfekte samtalepartner

Jeg har aldrig talt med andre om de ting, som har været forstyrrende i mit liv. Jeg havde hørt om Mona fra andre, så jeg tog mig sammen til at kontakte hende.

Mona er den perfekte samtalepartner, da hun på ingen måde er forudindtaget til hvad, du har at sige.

Mona satte ord på de rigtige gingic med sin egen store livserfaring som selvstændig har hun hjulpet mig til at indse hvor kompliceret livet som selvstændig indimellem kan være!

Efter afsluttet forløb/samtaler hos Mona har jeg igen fundet tilbage til mine værdier og lært at nyde livet.

Med Monas store indlevelsesevne, forståelse og egen livserfaring har det været en kæmpe succes!

Jeg giver Mona de allerbedste anbefalinger!!!!

Christian, selvstændig

Ny begyndelse for mig

Uha, jeg var stresset, følte mig forvirret, hvad var der galt med mig??

Noget måtte gøres inden familien for alvor blev trætte af mig,- jeg fik Mona anbefalet af en bekendt!

Der var allerede ved første møde en hjertelig modtagelse, så alle mine bange anelser blev manet i jorden!! Mona tog imod på en særlig velkommen måde, det var som hun kunne se lige igennem mig!

Her følte jeg mig værdsat, anerkendt og hørt....jeg kunne slappe af og derfor åben til samtaler!

Det blev efter 7 samtaler til en ny begyndelse for mig, - og min familie !!

Jeg har fået øjnene op for, at det nemmeste er bare at være mig selv og tage mine egne valg. Det har givet mig et skønt nyt syn på livet og fremtiden.

1000 tak Mona, du er med i min aftenbøn :-)

Erling, produktionsleder

Godt og konstruktivt forløb

"Jeg har haft et godt og konstruktivt forløb hos dig - The Coach Woman. Jeg har fået nye værktøjer, som jeg bruger i mit privatliv og i mit arbejdsliv. Din direkte og vedholdende måde at møde mig på, var og er jeg meget glad for, da det har gjort, at jeg ikke "bare" kunne hoppe over hvor gærdet var lavest i mit forløb hos dig - tak for det.

Så jeg kan på det varmeste anbefale The Coach Woman til andre som har stress eller har andre udfordringer i livet."

Per Overgaard Nielsen, Ingeniør

Supercoach 

"Jeg var superstresset, manglede redskaber til at skabe ro, overskud og ikke mindst overblik! Jeg fik redskaber til at komme tilbage i "egne sko", til ikke at bekymre mig om ting, jeg ingen indflydelse har på, er blevet bedre til at sige fra, at gøre ting som er godt for mig! Mona er en supercoach,- jeg har virkelig set frem til vores møder. Du giver SÅ meget retur.

Jeg vil ABSOLUT anbefale dig!!"

Lone, Bogholder

Skala fra 1-5 får Mona et stort 5 tal

"Jeg var gået helt ned med stress, mistet overblik og kontrol! Heldigvis har mit firma en aftale med Mona, så jeg fik professionel hjælp! 

Det blev min redning, - godt at få hul på sine bekymringer, at tale med en, som man ikke får noget  "i klemme hos". Samtalerne med Mona har givet mig rigtig meget at tænke over og andre måder at se tingene på. Jeg er blevet meget mere opmærksom på mig selv og livet.

På en skala fra 1-5 får Mona et stort 5 tal!!"

Michael, Arkitekt

Jeg giver Mona de varmeste og bedste anbefalinger

"Da jeg kontaktede Mona var stresset og på vej mod en depression. Havde været hos psykolog, men fik ingen værktøjer.

Hos Mona har jeg fået en kasse fuld af gode værktøjer til at komme videre i alle mulige situationer.

Mona er en god og personlig coach,- men også virkelig irriterende!! For du siger altid det, man helst ikke vil høre, men du har altid ret. Jeg fik nogle hårde, men virkelig nødvendige indspark, og kom ud af den ring, jeg gik rundt i!

Jeg giver Mona de varmeste og bedste anbefalinger. Jeg kommer tilbage, når jeg trænger til et indspark igen:-))"

Inger Stampe, Bygningskonstruktør

Tak for alt Mona 

"Jeg tog kontakt til Mona fordi jeg var rigtig stresset!

Det kom hurtig til at gå meget bedre med Monas hjælp! Hun blev "min anden mor", vejledte mig med et filosofisk syn, baseret på mine værdier, det har hjulpet mig til at holde fokus på mine mål i livet.

At møde Mona i et stressforløb var en total fornyelse i mit liv! TAK FOR ALT MONA"

Andrea Nielsen, Sosu-assistent

Et varmt og rigtig givevende coachingforløb

"Da jeg startede hos dig, havde jeg over en længere periode været i ubalance på en del områder! Det har du med dine gode evner til at vejlede, støtte og guide mig, gjort synlig for mig. Har lært, at er man tro mod ens værdier, så er man det også mod en selv!

Hele processen og arbejdet med dig Mona, har givet mig en forståelse af, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Jeg har lært at acceptere mine egne valg og stå ved dem. Samtidig har du givet mig en masse værktøjer, som jeg kan støtte mig op ad. Det er en ongoing proces, som du så fint har været med til at sætte igang.

Du har mine varmeste anbefalinger, jeg glæder mig over at have været i et varmt og rigtig givevende coachingforløb hos dig!"

Lenea Nielsen, It chef

Jeg har anbefalet dig mange gange

"Jeg var total udbrændt og havde behov for at tale med en person, som ikke var forudindtaget.

Jeg fik med det samme tillid til dig, Mona. Jeg havde lyst til at åbne fuldstændig ærlig op. Du er en rolig lytter, så jeg skulle ikke passe på med, om jeg nu udtrykte mig rigtig, jeg talte lige fra hjertet.

Det var en kæmpe befrielse!

Jeg fik en masse ting sat på plads! Du gav mig et godt modspil istedet for en snik-snak om, at det skal jo nok gå!!

- Jeg har fået luget ud i personer/ ting, der tærer mig

- Jeg er begyndt at prioritere mig selv

- Jeg holder mig fra ting jeg ikke har indflydelse på

- Jeg er blevet proaktiv, jeg tager fat om tingene

- Jeg er blevet mere positiv, - har fået en indre ro

Jeg har fundet den helt rigtige coach i dig, Mona. Du kan læse mig, jeg har fuld tillid til dig, du kalder en skovl for en skovl, stiller de rigtige spørgsmål, og jeg har anbefalet dig mange gange!"

Bente Hedegaard, Skødegruppen

En mentor for livet

"Jeg flyttede hjemmefra, startede på en hård studietid, savnede mine venner, og læste og læste hele tiden! Jeg fik ondt alle vegne, gik til læge som sagde, at jeg skulle kontakte en stresscoach. Jeg troede lige, at det kunne fixes på kort tid, men jeg har konsulteret Mona i 8 mdr og har fået et nyt liv.

Coaching/Mona har givet mig et helt nyt syn på livet, jeg står meget stærkere rustet til fremtiden. Jeg tør markere mig i klassen, jeg tør stå frem ved tavlen, jeg tør stå ved min mening!!! Mona og jeg har diskuteret alt mellem himmel og jord, religion, studier, piger, venner, indstilling, planlægning - hun er blevet min mentor for livet!!

Jeg giver Mona UG"

Søren Jensen, Studerende

Fantastisk lytter

"Jeg er blevet et nyt menneske, bevidst og opmærksom på mig selv. Jeg hviler i mig selv og mærker hele tiden efter. Jeg hænger mig ikke mere i fortiden. Jeg er blevet opmærksom på, at jeg ikke skal være 120% perfekt.

Mona er altid smilende, imødekommende, en fantastisk lytter, stiller altid skarpe og gode spørgsmål. Jeg følte mig altid afslappet og havde fuld tillid til hende. Jeg anbefaler Mona til alle, der bør møde hende!!

Marianne, Ingeniør

Tør stille de rigtige spørgsmål

"Monas egenskaber som coach er mange og dejlige, men især hendes mod til at provokere mig, har givet mig gnisten til at flytte mig personligt. Derudover har hendes måde at se verden på, inspireret mig enormt meget til at leve et liv i fred med mig og mine omgivelser.

Mona har lært mig VIRKELIG at mærke efter, hvad der rigtig for mig.

Hun er virkelig skarp i sin måde at stille de rigtige spørgsmål,- fordi hun tør!! Mona fremelsker en stor drivkraft i sine klienter.

Om jeg vil anbefale Mona: jaaaaaaaaaaaa!"

Celina Gabrielsen, Studerende

Menneskelig og givende coach

"Jeg har været så glad for mit forløb hos dig. Det har givet mig troen på livet og mig selv tilbage!! Jeg var et eller andet sted ved at give helt op, troede ingen kunne forstå mig. Men så lærte The Coach Woman mig, at jeg selv måtte tage ansvar - jeg kom ud af offerrollen!

Jeg har lært, hvad der er godt for mig, mine værdier og styrker. Jeg har fundet glæde og styrke, er bevidst om, at jeg kan ændre mig selv,- og ikke de andre.

At have Mona som coach er bare fantastisk,- hun er en fantastisk kvinde og coach. Så menneskelig og givende. Du lytter og stiller spørgsmål, så jeg må undre mig! Jeg får øjnene op for nye ting og måder at tænke og handle på."

Berit Poulsen, Sygeplejerske

Øjenåbner 

"Jeg havde i længere tid arbejdet meget over, fik en masse smerter, kunne ikke sove, gad ikke andre mennesker, var træt hele tiden. Min læge anbefalede mig at kontakte en stresscoach!

Jeg fik kontakt til Mona, og det har været en fantastisk øjenåbner for mig. Mona har selv været stressramt, så hun forstod lige, hvordan jeg havde det!

Jeg er så glad for at have mødt Mona, vi har været omkring mange ting, som jeg aldrig før har snakket med nogen om. Tusind tak!"

Thomas Vig, Håndværker

Wauw

"Jeg tog kontakt til Mona, fordi jeg havde behov for at få identificeret mig selv, hvad står jeg for,- hvad vil jeg med mit job!

Nu ved jeg hvad der er vigtig for mig, jeg har fundet mine værdier og styrker, hvad der tærer og nærer, privat og jobmæssigt!

Mona turde stille mig de spørgsmål, som jeg ikke bryder mig om at få stillet. De er også svære at svare på, men det var nødvendigt for at komme videre. Der kom ubevidste ting frem, som havde bremset mig i min udvikling,- wauw!

Jeg tænker hele tiden: hvorfor har jeg ikke mødt Mona noget før?"

Anne Marie Madsen, Projektleder

Mona er en herlig blanding af erfaringer og gode idéer

"Jeg var i en svær situation som selvstændig med stress/overbelastning, havde prøvet forskellige behandlinger, men følte tingene bare skred længere væk under mig!

Jeg tog kontakt til Mona for at blive guidet i min stress, større selvindsigt, hvorfor jeg var havnet der, og hvordan kommer jeg op igen!

Efter få gange er jeg fristet til at sige, at livet vendte 380g, mit livssyn er blevet positiv, jeg er blevet mere rolig, har lært at træffe valg, bryde gamle vaner, jeg har fået mit selvværd tilbage.

Monas ro, at hun grundlæggende er, som hun er: empatisk, livsglad, en herlig blanding af erfaringer og gode ideer! Din ro gav mig min ro tilbage.

Tak, Mona for at være den du er, du har hjulpet mig med at finde mig selv igen og få mit liv tilbage!"

Kim Kristoffersen, Selvstændig HiFI

Anbefalet dig lige siden

"På opfordring af min chef tog jeg kontakt til Mona, da jeg ikke længere kunne kontrollere min stress. Jeg har lært at håndtere min stress, hvad den kommer af, så jeg kan tackle den fremover. Jeg lytter til stresssignaler, holder mine egne aftaler, siger til og fra, tager "iltmasken" selv først. Har haft nogle hjemmeopgaver, som har løst mange ting for mig.

Mona, du er super god! God til at finde mig og mine værdier, vi har haft en skøn kemi.

Jeg har anbefalet dig lige siden!"

Lisbeth Søgaard, Dansk Wilton

 

"Professionel og engageret coach! Skøn og givende personlighed!"

Marie Ehlers, Speciallærer

 

 

Adresse